STANOWISKO W DZIALE JAKOŚCI

Poszukujemy osób do pracy na stanowisko w Dziale Jakości
Jeżeli…

- z wykształcenia jesteś elektrykiem, elektromechanikiem, mechanikiem lub uczyłeś się na pokrewnym kierunku,
- potrafisz obsługiwać przyrządy kontrolno- pomiarowe do pomiarów wielkości elektrycznych i mechanicznych,
- potrafisz czytać dokumentację techniczną elektryczną i mechaniczną, - lubisz dokładność, precyzję i przestrzeganie norm,
… ta oferta jest dla Ciebie.

Dlaczego chcemy z Tobą pracować?
Jesteś nam potrzebny aby kontrolować wyroby w procesie produkcji. Oznacza to, że do Twoich zadań będzie należała kontrola dostaw materiałów, kontrola międzyoperacyjna oraz końcowa kontrola wyrobów produkowanych przez zakład.
Aby wywiązać się z powierzonego zadania będziesz sprawdzał zgodność wyrobu z dokumentacją techniczną poprzez m.in. pomiary wielkości geometrycznych, sprawdzanie gwintów, wykonywanie prób ciśnieniowych osłon, pomiary rezystancji izolacji, próby wytrzymałości izolacji czy sprawdzanie funkcjonalne urządzeń.

Co będzie Twoim dodatkowym atutem?
Znajomość zagadnień z zakresu urządzeń budowy przeciwwybuchowej bądź ważne uprawnienia SEP sprawią, że tym bardziej będziemy chcieli z Tobą współpracować.

Kiedy będziemy zadowoleni z Twojej pracy?
Docenimy Cię, jeżeli wyroby wyprodukowane przez zakład, po podjętej przez Ciebie samodzielnej decyzji dotyczącej ich zwolnienia, będą odpowiadały założonym standardom i normom jakości.

Dlaczego warto z nami pracować?
Jesteśmy firmą o ugruntowanej pozycji na rynku, która umożliwi Ci stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę. Wielozadaniowość naszej firmy sprawi, że nie wpadniesz w rutynę. Dostarczymy Ci wszystkie niezbędne narzędzia do pracy, a codzienne zadania oraz okresowe szkolenia tematyczne umożliwią Twój stały rozwój zawodowy.

Jeżeli po przeczytaniu tego ogłoszenia masz ochotę z nami pracować to zachęcam do jak najszybszego skontaktowania się z nami. Wyślij swoje CV na adres kadry@carbo.com.pl
Jeżeli masz jakiekolwiek pytania związane z tą pracą, to nie wahaj się i zadzwoń do nas: 32 323 42 66

Informujemy, że skontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami.

Prosimy o zapoznanie się z „Informacją dla kandydatów do pracy” zamieszczoną poniżej oraz zamieszczenie w dokumentach aplikacyjnych następującej klauzuli:

1. Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez administratora danych PKiMSA Carboautomatyka S. A.
    z siedzibą w Tychach, ul. Budowlanych 168 moich danych osobowych zawartych w dokumentach rekrutacyjnych wymaganych w procesie rekrutacyjnym w celu udziału w postępowaniu rekrutacyjnym oraz na 3 miesiące po jego zakończeniu.
  2. Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez administratora danych PKiMSA Carboautomatyka S.A. z siedzibą w Tychach, ul. Budowlanych 168, moich danych osobowych zawartych w dokumentach rekrutacyjnych w celu udziału w przyszłych postępowaniach rekrutacyjnych organizowanych przez Spółkę Carboautomatyka.
  3. Podaję dane osobowe dobrowolnie i oświadczam, że są one zgodne z prawdą.
  4. Zapoznałem(-am) się z treścią klauzuli informacyjnej pn. „INFORMACJA DLA KANDYDATÓW DO PRACY” zamieszczoną w ogłoszeniu.

INFORMACJA DLA KANDYDATÓW DO PRACY

W związku z rozpoczęciem stosowania z dniem 25 maja 2018 r. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (dalej: RODO), informujemy, iż od dnia 25 maja 2018r. będą Pani/Panu przysługiwały określone prawa związane z przetwarzaniem przez Pani/Pana danych osobowych przez PKiMSA „Carboautomatyka” S. A. z siedzibą w Tychach.

Na podstawie art. 13 RODO informujemy, iż od dnia 25 maja 2018 r. funkcjonują w Spółce PKiMSA Carboautomatyka S.A. z siedzibą w Tychach poniższe zasady i informacje związane z przetwarzaniem Pana/Pani danych osobowych przez Spółkę Carboautomatyka:
1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest PKiMSA Carboautomatyka S. A. z siedzibą w Tychach, ul. Budowlanych 168, 43-100 Tychy (dalej: Spółka Carboautomatyka).
2. Zakres przetwarzanych danych ogranicza się do: danych kontaktowych, danych dotyczących przebiegu kariery i wcześniejszego zatrudnienia oraz posiadanych uprawnień i umiejętności.
3. Spółka Carboautomatyka wyznaczyła inspektora ochrony danych, z którym może się Pani/Pan skontaktować w każdej sprawie dotyczącej przetwarzania danych, dodając dopisek „inspektor ochrony danych” drogą elektroniczną: iod@carbo.com.pl, na adres pocztowy Spółki Carboautomatyka lub drogą telefoniczną: +48 32 323 42 62.
4. Pani/Pana dane będą przetwarzane:
a) w celu realizacji procesu rekrutacyjnego w Spółce Carboautomatyka w związku z art. 6 ust. 1 lit b) RODO,
b) w celu wypełniania obowiązków prawnych ciążących na Spółce Carboautomatyka w związku z art. 6 ust. 1 lit c) RODO na podstawie obowiązujących przepisów prawa, w tym prawa pracy.
5. Dostęp do Pani/Pani danych mają/będą mieli wyłącznie upoważnieni pracownicy lub współpracownicy w szczególności pracownicy Działu Spraw Pracowniczych oraz Zarząd Spółki Carboautomatyka oraz organy uprawnione do otrzymania Pani/Pana danych na podstawie przepisów prawa.
6. Pani/Pana dane będą przetwarzane w trakcie trwania procesu rekrutacyjnego w Spółce Carboautomatyka oraz do 3 miesięcy po jego zakończeniu. Dane osobowe będą przetwarzane do czasu zakończenia postępowania rekrutacyjnego, a w przypadku wyrażenia zgody na udział w przyszłych postępowaniach rekrutacyjnych do czasu wycofania tej zgody.
7. Ma Pani/Pan prawo do żądania od Spółki Carboautomatyka dostępu do Pani/Pana danych osobowych oraz uzyskania ich kopii, a także żądania ich sprostowania, usunięcia danych, ograniczenia ich przetwarzania oraz prawo wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji.
8. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane poza obszar Unii Europejskiej ani nie będą wykorzystywane w procesach automatycznego profilowania.
9. Dane osobowe podaje Pani/Pan dobrowolnie jednak ich niepodanie skutkowałoby brakiem możliwości nawiązania stosunku pracy pomiędzy Panią/Panem a Spółką Carboautomatyka.
10. Przysługuje Pani/Panu prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych, co jednak nie wpływa na ważność czynności dokonanych na podstawie zgody w okresie między jej udzieleniem a cofnięciem. Dla celów dowodowych, Spółka Carboautomatyka prosi o wycofywanie zgód w razie zaistnienia takiej potrzeby drogą pisemną bądź elektroniczną.
11. Informujemy, że przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego ochroną danych osobowych, gdy uzna Pan/Pani, że przetwarzanie Pani/Pana narusza przepisy RODO.